Ledende Landinspektør i Jylland

Ledende Landinspektør i Jylland

LandSyd Landinspektører har vundet udbuddet af rammeaftalen om Ledende landinspektørydelser ved Statens ekspropriationer i Jylland og viderefører dermed arbejdet med de statslige ekspropriationer.

Søren Andersen er af transportministeren udpeget som Ledende Landinspektør fra 1. januar 2014 ved Statens ekspropriationer i Jylland.
Søren Andersen afløste Niels Kristian Nielsen på posten den 1. januar 2013, da denne gik på pension efter at have varetaget opgaven i perioden 1995-2012. Søren Andersen har været fast afløser for Niels Kristian Nielsen i perioden 2002-2012.

LandSyd kan således bryste sig af at have opbygget en erfaring med statslige ekspropriationer gennem snart 20 år, hvilket vores erfarne og dygtige medarbejdere i den grad også har en stor andel i.

En naturlig del af vores opgaver

Søren Andersen skal som Ledende Landinspektør bistå Statens ekspropriations- og taksationskommissioner i forbindelse med ekspropriationer og taksationer for statslige myndigheder, koncessionerede selskaber og statslige selskaber, dog undtaget stats- og privatbaner. Den Ledende Landinspektør er ansvarlig for og foretager efterfølgende de matrikulære og tinglysningsmæssige berigtigelser af anlæggene.

LandSyd Landinspektører er stolte af at have genvundet opgaven, da vi ser rådgivning omkring ekspropriationer som en naturlig del af vores forretning.

Vi rådgiver dig om ekspropriationer

Udover de statslige ekspropriationer i Jylland arbejder vi også med ekspropriationssager for kommuner, forsyningsselskaber eller for eksempel for privatbaner. Det er således opbygget en stor erfaring og viden omkring ekspropriationer i LandSyd ved rådgivning gennem både offentlige og private bygherrer.

Hvis du vil vide mere om mulighederne for rådgivning i forbindelse med ekspropriationer, kan du kontakte en af vores dygtige medarbejdere.

Brug os som partnere på dine projekter.
Det giver dig ro og overblik